V sredo, 27.1.2021 bomo izvedli športni dan na daljavo, ki smo ga poimenovali »Vsak korak šteje z Geo zakladom pa še več«. Dejavnost je potrebno izvesti v tem dnevu.

Najprej si poglej navodila v PowerPoint predstavitvi (pomembno: ogled navodil z diaprojekcijo, ker je na zadnji strani povezava, ki je aktivna le v diaprojekciji).

Po ogledu si namesti na mobilni telefon preko Trgovine Google Play eno od aplikacijo za merjenje razdalje (Spotrs tracker, Pedimeter, GPS merilec hitrosti in razdalje, …), ki ti bo pomagala pri izvedbi športnega dne.

Če želiš iskati GEO zaklade se moraš najprej registrirati na brezplačni aplikaciji geocaching.com na telefonu ali računalniku. Aplikacija ti bo pomagala poiskati zaklad v tvoji bližini in ti bo prinesla bonus razdalje petih kilometrov.

Po opravljenem športnem dnevu odgovori na postavljena vprašanja, ki jih najdeš na povezavi, da zabeležimo tvojo razdaljo (odgovoriš in pošlješ samo enkrat!!!!). Odgovore moraš poslati še isti dan do 19:00. Povezavo odpreš ko vse opraviš!

Povezava: https://forms.gle/TzxMXU5vEspy8GfW7

Svojemu razredniku pošlji kakšno sliko utrinka športnega dne in posnetek zaslona mobilnega telefona ali pametne ure, ki ti pokaže razdaljo, ki si jo prehodil/a.

Po obdelavi podatkov v razpredelnici vam bova v kanal komunikacije poslala povezavo do razpredelnice, da si boste lahko sami ogledali rezultate zbranih kilometrov po razredih.

Želimo vam veliko uspeha na športnem dnevu.

(Skupno 110 obiskov, današnjih obiskov 1)