Državnega tekmovanja iz Vesele šole, ki je potekalo na OŠ Vuzenica v sredo, 12.aprila,  so se udeležili 4 učenci naše šole: Voranc Britovšek, Zala Matavž, Lucija Kotnik in Ažbe Turičnik. Voranc Britovšek je dosegel srebrno priznanje, Ažbe Turičnik pa zopet zlato (ponovil je lanski rezultat). Vsem udeležencem za vložen trud iskreno čestitam. Mentorica Darja Podjavoršek

Crta

DRŽAVNO TEKMOVANJE ZA CANKARJEVO PRIZNANJE

Na državnem tekmovanju sta SREBRNO PRIZNANJE osvojili BLAŽKA FINC, 8. a,  in EVA TUŠNIK, 9. a.

Iskrene čestitke in obilo bralnega navdiha vama želimo tudi v prihodnje.

Crta

REGIJSKO TEKMOVANJE LEGOBUM

13. aprila 2023 je na Srednji šoli Ravne potekalo regijsko tekmovanje v tekmovanju z Lego roboti. Našo šolo so zastopali:

Kategorija LEGOBUM:

2. mesto: Dobnik Filip, Ožbej Sovinc

3. mesto: Čas Žiga, Gošnak Jaka

6. mesto: Nik Fujs

Kategorija RCJ reševanje črta:

5. mesto: Nik Fujs

VSEM ČESTITAMO!!

DRŽAVNO TEKMOVANJE IZ ANGLEŠČINE 8. IN 9. RAZREDOV

30. marca 2023 se je v Velenju odvilo državno tekmovanje iz angleščine, na katerem sta našo šolo zastopala odlična »jezikalca« – osmošolec Matija Kac in devetošolka Neža Vidovič. Tekmovanje je bilo kar trd oreh, a ga je Neži uspelo streti, saj je osvojila SREBRNO priznanje.

Obema ČESTITAMO za dosežene rezultate in jima želimo VSE DOBRO!!!

Zlato na državnem tekmovanju iz angleščine za 6. razred

Konec februarja, natančneje 21. 2. 2023, je potekalo državno tekmovanje iz znanja angleščine za šestošolce. Tekmovalci iz naše regije so se zbrali na OŠ Gustava Šiliha v Velenju. Tekmovanja se je udeležila tudi Ajda Serušnik iz 6. b. Pokazala je odlično znanje in posegla najvišje – osvojila je zlato priznanje. 

Čestitamo!

Na Regijsko tekmovanje za Cankarjevo priznanje, ki je potekalo v januarju, sta se uvrstili 2 učenki, osmošolka Blažka Finc  in devetošolka Eva Tušnik. Obe sta prejeli bronasto priznanje in se tako uvrstili na državno tekmovanje, ki je potekalo v soboto, 11. 3. 2023.

Na Državnem tekmovanju za Cankarjevo priznanje sta Blažka Finc  in Eva Tušnik  osvojili odlično  SREBRNO PRIZNANJE.

Iskrene čestitke.

V sredo, 8. marca, je na šoli potekalo šolsko tekmovanje iz Vesele šole. Udeležilo se ga je 10 tekmovalcev:

  • 6. razred: Voranc Britovšek;
  • 7. razred: Lucija Kotnik, Zala Matavž, Katarina Osojnik, Petja Knez, Gaja M. Gičvert, Mija Slemenik, Eva Ropoša, Tamina Schultz;
  • 9. razred: Ažbe Turičnik.

Štirje učenci so se odlično odrezali in se uvrstili na državno tekmovanje, ki bo 12. aprila v Vuzenici. To so Voranc Britovšek iz 6. b, Lucija Kotnik in Zala Matavž iz 7. a ter Ažbe Turičnik iz 9.a.

Čestitamo!

(Skupno 358 obiskov, današnjih obiskov 2)