V sredo, 1. 9. 2021, začnemo s poukom za vse učence. Organizacija bo potekala kot ob koncu prejšnjega šolskega leta.

  • Učenci od 2. do 9. razreda pričnejo prvi šolski dan s poukom ob 8.20. Do preklica ukrepov NIJZ se bodo uporabljali spremenjeni vstopi v šolo. Učenci prve triade vstopajo v učilnice s podesta, učencem druge triade je namenjen mali vhod (nasproti igrišča), učencem tretje triade pa vhod iz atrija (pri telovadnici). Razredniki bodo učence pričakali 10 minut pred začetkom pouka pri vhodih.
  • Starši bodo učence prve triade iz oddelkov podaljšanega bivanja prevzemali pri izhodih s podestov, za prevzem učencev 4. in 5. razreda pa poklicali na telefonsko številko učiteljice oz. učitelja v podaljšanem bivanju, ki bo objavljena na vhodu druge triade.
  • Učenci pridejo v šolo s šolskimi torbami, ki jih bodo vsak dan nosili domov.
  • Od 1. septembra dalje bodo na šoli organizirani malica, kosilo, podaljšano bivanje in varstvo vozačev, od 2. septembra dalje pa tudi jutranje varstvo.
  • Če obstaja možnost, naj učenci prihajajo v šolo tik pred pričetkom pouka in odhajajo domov takoj po končanih šolskih obveznostih.
  • V skladu z odlokom RS se bo za učence od 7. do 9. razreda izvajalo samotestiranje. Natančna navodila bodo starši teh učencev prejeli po elektronski pošti.
  • Šolski prevoz je organiziran. Seznami in vozni redi so objavljeni na spletni strani šole.

Za preprečevanje prenosa okužbe s SARS-CoV-2 moramo upoštevati smernice NIJZ.

V šolo lahko prihajajo učenci, ki so zdravi. Starši vstopa v šolo nimajo. Ob nujnih primerih se je za vstop potrebno najaviti v tajništvu šole (tel.: 02 88 21910 ali 02 620 26 20), vstop pa je možen le ob izpolnjevanju pogoja PCT.

Vse natančnejše informacije bodo staršem posredovali razredniki na prvem roditeljskem sestanku.

Veselimo se novega šolskega leta in upamo, da ga bomo izpeljali s čim manj težavami.

Kolektiv OŠ Šmartno

(Skupno 376 obiskov, današnjih obiskov 1)