Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport je v okviru pogodbe Microsoft Enrollment for Education Solutions (EES) otrokom v vrtcih, šolah in na fakultetah pridobilo pravico do vključitve v program Student Advantage. Ta jim omogoča brezplačno uporabo programskega paketa Office 365 Pro Plus, ki vsebuje vedno najnovejše različice programov Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Publisher, OneDriva, koledarja, stikov, ipd.. Hkrati pa vsi učenci, dijaki in študenti v okviru programa Office 365 A3 dobijo tudi brezplačni dostop do elektronske pošte in digitalne shrambe v velikosti 1 TB.

Na naši šoli lahko pridobite licence za najnovejšo različico Microsoft Office 365, ki je namenjena učencem in učiteljem. 

Vsi, ki želite pridobiti licenco izpolnite naslednji pristopni obrazec –PRIJAVNICA, in ga oddajte v tajništvu šole. Prijavne podatke prejmete v nekaj dneh na svoj elektronski poštni naslov.

Office 365 omogoča varno mobilno delo preko različnih odjemalcev in širokega nabora spletnih brskalnikov. Informacije uporabnikov se nikoli ne uporabljajo v oglaševalske namene.

(Skupno 340 obiskov, današnjih obiskov 1)