Spoštovani starši,

Iz Mestne občine Slovenj Gradec sporočajo, da bo med božično-novoletnimi prazniki počitnikarje na bazen vozil praznični kopalni avtobus, s katerim želi občina tudi otrokom in mladini iz primestnih vaških skupnosti popestriti počitnice, starejšim občanom pa v času voženj rešiti problem prevoza v mesto, saj lahko na kopalni avtobus brezplačno sedejo tudi starejši.

Na praznični torek, 26. decembra, bo kopalni avtobus vozil na območju Sel in Pameč. V sredo, 27. decembra, bo zaokrožil po Razborju, Podgorju in Šmiklavžu. V četrtek, 28. decembra, pa bodo na svoj račun prišli kopalci iz Šmartna pri Slovenj Gradcu.    

V bazenskem kompleksu Aqualatio se veselijo njihovega obiska. Da bi bilo njihovo doživetje na bazenu še bolj pestro, jim bodo pripravili družabne igre, pobarvanke, slikarske izzive, za igro v vodi pa jim bodo na voljo tudi različni vodni pripomočki. Bazen v času od 26. do 29. decembra nudi 10-odstotni popust na družinske vstopnice, počitnikarjem, ki bodo prišli v družbi treh ali več prijateljev, pa prav tako 10-odstotni popust na vstopnico. Po kopanju bodo zanje pripravljeni slastni vaflji in zimska vroča čokolada s penicami.

Več v prilogi….

(Skupno 92 obiskov, današnjih obiskov 1)