Želim izraziti iskreno zahvalo vsem vam, ki ste prispevali k vrhunski izvedbi prireditve, natečaja v Koroški galeriji likovnih umetnosti v Slovenj Gradcu. Bilo je resnično izjemno doživetje, ki je pokazalo našo povezanost, empatijo in sposobnost sprejemanja sočloveka, pa tudi naš jasen pogled v prihodnost.

Ta dogodek je bil več kot nastop, prireditev; bil je izraz naše močne skupnosti in naše zavezanosti kvalitetnemu delu in ciljem, ki si jih zastavljamo. Vaša predanost, trud in kreativnost so bili očitni v vsakem trenutku, od začetka do konca, in to je tisto, kar nas dela posebne. Prav vsak prisoten je občutil to energijo, ki ste jo izžarevali skozi program. Marsikdo je potočil solzo, dve. Lahko bi rekel, da so se prepletale sanje, glasba, pesem, proza in na trenutke se je ustavil čas.

Empatija in sprejemanje sočloveka sta ključna za našo uspešnost. Naša sposobnost, da se razumemo in podpremo drug drugega, je tisto, kar nas dviga in omogoča, da gradimo boljšo prihodnost. Vaša pripravljenost deliti svoje ideje, sodelovati in biti odprti za raznolikost mnenj je dragocena lastnost, ki jo je potrebno negovati.

Jasen pogled v prihodnost je še ena ključna sestavina našega uspeha. Proslava nam je dala priložnost, da se ozremo naprej, da se spomnimo, kaj želimo doseči in kako bomo to dosegli. Verjamem, da smo pripravljeni na nove izzive in da se bomo skupaj uspešno spopadli z njimi.

Na natečaju so bili uspešni tudi naši učenci. Še posebej je izstopala učenka Urška Perše. Čestitke učenki Urški Perše iz 7. b za PRVO NAGRADO na področju literature. Mentorica je bila učiteljica Tadeja M. Germadnik.

Hvala še enkrat mentoricama ga.Tadeji Germadnik Modrej in ga.Nevenki Kozelj in seveda vsem vpletenim učencem, da so pripravili in izvedli vrhunsko predstavo. Skupaj dokazujemo, da smo močna ekipa, ki si prizadeva za odličnost in se zaveda pomena povezanosti, empatije, sprejemanja sočloveka ter jasnega pogleda v prihodnost. Naj ta duh vodi naše nadaljnje korake in nas vodi k še večjim dosežkom in v boljši jutri.

Robert Sterkuš, ravnatelj

Še nekaj utrinkov iz dogodka

20230915_110133

Slika 1 of 49

(Skupno 216 obiskov, današnjih obiskov 1)